[layerslider id="1"]
Image

 

 

 

 

Egyesületünket 2012-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy egy kis közösséget teremtsünk olyan óvodáskorú, kisiskolás, kiskamasz és nagykamasz gyerekek számára, akik nem otthon akarnak ülni a TV vagy a számítógép előtt, hanem mozogni vágynak és tanulni!

2016-ban már több szakosztályunk van. Legnagyobb az akrobatikus látványtánc, ami jelenleg 70 versenyzővel működik. A lányok évenként több szövetségnél mérettetik meg magukat. Ahol több korcsoportban, számos koreográfiával nevezünk. 3 éve alapítottuk meg Üzenet táncszínházunkat. A 24 fős társulat az országot járva mutatja be produkcióját. Ebben az évben elmondhatjuk, hogy minden megyében láthatták már az előadásunkat. Legfiatalabb a légtánc, amit 2017-ben kezdtük tanulni, jelenleg már mi tanítjuk.

Az edzések szép és gazdag eszközparkkal berendezett edzőteremben folynak. A gyerekek egészséges fejlesztésére sokat áldozunk. Az akrobatikus elemek megtanulásához a terem teljesen le van fedve tatami szőnyeggel, az ugrások segítségéhez több airtrack szőnyeg is beszerzésre került!

Játékos és akrobatikus foglalkozások keretein belül a gyerekek olyan gyakorlatokat tanulnak meg, melyek nemcsak a mozgásfejlődésüket segítik elő, hanem önbecsülésüket, testtudatukat és egyéb képességeiket is fejleszti. Mindemellett ebben a kicsiny közösségben összetartásra, szeretetre és egymás tiszteletére is neveljük őket. Nem egymás legyőzése, hanem egymás segítése a cél!

És, hogy komolyan foglalkozunk a sporttal, azt mi sem bizonyítja jobban, mint versenyeredményeink. Az országos megmérettetéseken növendékeink mindig előkelő, dobogós eredményeket érnek el!

Az újonnan csatlakozni vágyó gyerekeket nagy szeretettel várjuk!

 

 

 

Image

A MI KIS CSAPATUNK

Sánta Renáta
Sánta Renáta
Kislány korom óta fontos szerepet játszik az életemben a sport. Pályafutásomat ritmikus gimnasztikával és szertornával kezdtem. Később, az akkor még induló sportágban, a FIT-Kid-ben is aktívan versenyeztem. Számos hazai és nemzetközi megmérettetésen vettem részt és szereztem több dobogós helyet. Legnagyobb elismerésem a világbajnoki cím Malajziában. A versenyzői szerepemet lassan felváltotta az edzői szerep. Kezdetben csak segédkeztem, majd egyre jobban beleszerettem ebbe a munkába. Főiskola mellett elvégeztem az edzői, koreográfusi és a légtorna tréner képzéseket. Ma már számos elismerést tudhatok magaménak, nagyon sok koreográfiám kapott nívós díjat. Legnagyobb büszkeségem és sikerem az Üzenet táncszínház létrehozása. Vezető edzője és alapító tagja vagyok az egyesületnek.
Barna Melinda
Barna Melinda
4 éves korom óta a tánc az életem része. Versenyszerűen Fit-Kid-eztem és hip-hop táncoltam. 5 éve foglalkozok edzősködéssel. Verseny gyakorlatokat, koreográfiákat tanítok és a gyerekek technikáját javítom. Nagyon szeretem a gyerekeket, könnyen szót értek velük így a közös munka még hatékonyabb tud lenni.
Prágay Zsuzsanna
Prágay Zsuzsanna
Testnevelés-gyógytestnevelés szakos tanárként dolgozom. Szertornáztam és aerobicoztam, utóbbiban válogatott kerettag voltam. A tanítás mellett edzősködöm a New Step Fitnesz – és Táncstúdió Sportegyesületnél. Feladatom az egyesületnél a torna alapjainak megtanítása, a technika pontosítása és a koordinációs képességek fejlesztése. Fontosnak tartom, hogy a gyermekek rendszeresen mozogjanak. Erre nevelem a tanítványaimat is. A sport nemcsak a testi képességekre van hatással, hanem a személyiséget is fejleszti. Megtanít kezelni a győzelmet és a kudarcot, mely az élet egyéb területein később fontos lesz.
Sánta Bettina
Sánta Bettina
Több éves sport múlttal rendelkezem, kezdetben, mint versenyző vettem részt az egyesületben, később az egyesület alapító tagjai közé választottak be. Jelenleg szegedi tanulmányaim miatt, csak besegíteni tudok az edzők munkájában, valamint a Táncszínházak szervezési munkájában van fontos szerepem. Légtorna tréner diplomával rendelkezem, heti rendszerességgel órákat tartok egyesületi és most már egyesületen kívüli gyerekek és felnőttek számára is.
Rédei Marcell
Rédei Marcell
Gyógymasszőrként dolgozok a szolnoki Máv kórházban. Gyerekként kajakoztam, manapság breaktáncolok. 2015-ben kezdtem el a New Step Fitnesz és táncstúdiónál akrobatikával foglalkozni. Heti több alkalommal oktatom a gyerekeknek az ugrások, forgások elsajátítását, technikai kivitelezését. Ezen mozgáskúltúra alatt a gyerekek megtanulnak különféle koordinációs mozgásokat, mozgássorozatokat elméleti és gyakorlati szinten használni.
Nemes -Tóth Janka
Nemes -Tóth Janka
A New Step Fitnesz Egyesület erőnléti edzője vagyok, és emellett testnevelő tanárként dolgozom. 18 éve a szolnoki atlétikai klubbot erősítem, ahol többszörös magyar bajnok és válogatott gerelyhajító lettem az évek során. Szeretek picikkel és nagyokkal egyaránt dolgozni. Hiszem, hogy a sport életünkből kihagyhatatlan, ami megtanít küzdeni, kitartásra nevel és sok barátot ad.
Molnár Dorina
Molnár Dorina
Kiskorom óta sportolok és a kezdetek óta az egyesület tagja vagyok. Rengeteg országos versenyen, több Európa- és Világbajokságon vettem részt. 2017-ben világbajnoki címet szereztem duóban. Nemrég kezdtem edzőként dolgozni az egyesületben.

Főtámogató:

Image