Image

LÉGTÁNC SHOW

Ha rendezvényéhez különleges és látványos showt szeretne, keressen bennünket bátran. 2019-ben több felkérést is kaptunk, hogy légtáncosainkkal tegyük színesebbé a programokat. ?? Kétszer is voltunk Szegeden Egyetemi Közgazdász Bálon, felléptek Szolnokon a Prima Gálán, légtáncoltak a Reptárban Dósa Mátyás és Vincze Lilla dalaira és a Tisza-Tavi Fesztiválon a hídon, miközben Rákász Gergely játszott orgonán. A fellépőink hihetetlen sikert arattak és idén is visszavárnak bennünket!

TÁNC ÉS AKROBATIKA

A fellépéseink mindig egyediek a rendezvénynek megfelelő stílusban és igény szerint kérésre készülnek a koreográfiák. Palettánk nagyon színes, ha kell buzdítunk vagy drámát alakítunk, ha kell üzenetet közvetítünk, kérj bármit nem ismerünk lehetetlent.

FLAVON

FIBA 3X3 KOSÁRLABDA

PRIMA PRIMISSIMA

Image

TÁNCSZÍNHÁZ

2019-ben Üzenet Táncszínházunk 11 városban 14x adta elő bűn- és balesetmegelőző műsorát. Tavaly volt a 40. előadásunk Tatabányán és elmondhatjuk, hogy már minden megyében láthatták az “üzeneteinket” ???? 2020-tól szeretnénk színpadra vinni új előadásokat! Részletek hamarosan.
Image